Biltvätt för olika behov i Uppsala

Alla har olika behov och preferenser när det gäller biltvätt. För vissa kunder är det av största vikt att arbetet går fort, och att man snabbt kan ge sig ut på vägarna med skinande lack igen. För andra är inte tiden som servicen tar den viktigaste komponenten, utan istället är det kvaliteten som premieras. Inte en fläck får synas efter tvätten. Oavsett vilka krav du ställer när just du besöker en biltvätt i Uppsala, så kan vi garantera dig att vi har någonting som passar. Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster för att alla kunder ska bli nöjda.

Snabbtvätt

För den som vill spara tid kan vi erbjuda vår enklaste biltvätt. I vårt snabbtvättspaket får du, på kort tid, ett fint resultat efter att vi har applicerat vår effektiva Waterless Spray på både lacken, fönstren och på fälgarna.

Pris från 199 kr

Utvändig Express

Den som väljer vårt paket Utvändig Express brukar i regel ha något högre förväntningar på biltvätten än de som tar snabbtvätten. I paketet får de då både handtvätt med ånga, tvätt av däck och fälgar samt torkning efteråt.

Pris från 399 kr

Utvändig Guld

För några kronor mer ger vi kunderna vårt lyxpaket Utvändig Guld. Ång-handtvätt, tvätt av fälgar och däck, tvätt av ramar och dörrar, utvändig tvätt av fönstren, polering av däck och torkning. Ett ordentligt lyft för bara 50 kr extra, helt enkelt.

Pris från 449 kr

Lätt invändig tvätt

För den som känner att bilens yttre duger väl men vill ha en rejäl uppfräschning av insidan erbjuder vi detta paket. Vi rengör speglar och insidan av fönstren, ångtvättar gummimattor, dammsuger sommarmattor, klädsel, bagage och säten samt rengör instrumentpanel och mittkonsol.

Pris från 499 kr

Komplett tvätt (in-/utvändig)

Ett fullständigt paket för den som inte lämnar något åt slumpen. I paketet ingår: Handtvätt med ånga utvändigt, fälgtvätt, däcktvätt, dörrtvätt, ramtvätt, polering av däck, torkning, spegeltvätt, fönstertvätt (in-och utvändigt), ångtvätt av gummimattor, rengöring av instrumentpanel och mittkonsol samt dammsugning av sommarmattor, klädsel, säten och bagageutrymme.

Pris från 799 kr

MC-tvätt

För många MC-förare är motorcykeln deras käraste ägodel. Den är ofta betydligt mer ömtålig än en bil, men förtjänar likväl att vara ren och fin. I vår MC-tvätt ingår handtvätt med ånga, tvätt av fälgarna och däcken samt torkning.

Pris från 399 kr

Motortvätt

De flesta vill ha en ren bil, men förhållandevis många glömmer bort att motorn är ett av de mest smutsdrabbade områdena på fordonet. Vi erbjuder ångtvätt av motorn för att bilen ska få vara smutsfri även på insidan av huven.

Pris från 399 kr

Helrekond

Vår allra mest omfattande biltvätt. Paketet innebär fullständig utvändig tvätt, djuprengöring av bilens insida, tvätt av motorn, polering i två steg följt av vaxning och hämtning och lämning av bilen. Vi erbjuder dessutom möjligheten att, för en extra summa, få tjänsten Drop Off, vilket är en keramisk lackbehandling som lyxar till din bil ytterligare.

Pris från 2699 kr
Boka biltvätt
Svenska